Instituut:

-          Gelaatsverzorging:

Relaxerende gelaatsverzoring waarbij het gelaat zowel gezuiverd als intens gehydrateerd wordt. Het gelaat wordt opgefrist met een dieptereiniging, gecombineerd met vapozone, kruidenvapozone of warmtekompressen.

De ongewenste haartjes worden verwijderd. Dan wordt u een aangename gelaatsverzorging aangeboden en ook het décolleté en de schouders worden ontspannen.

Teslotte wordt een intensief werkend masker, naargelang de behoeften van de huid, aangebracht (hydratatie, voeding, anti-veroudering).

 

 

-          Gelaatsverzorging met collageenvlies:

Voor het behandelen van hypo-allergene en vochtarme huid. Bevat geen  conserveermiddelen, PH neutraal, vrij van parfum-en kleurstoffen. Vlakt rimpels af, verbetert hydratatie tot 70% en de huid is merkelijk zachter en mooier van kleur, ook ideaal voor coupe-rose.

 

-          Jeugdverzorging:

Dieptereiniging van de huid, waardoor alle onzuiverheden en oneffenheden worden aangepakt. U krijgt ook persoonlijk advies om de huidprobleempjes (irritaties, puistjes, …) thuis verder te verzorgen, zonder de huid de deshydrateren. Deze verzorging is uiterst geschikt voor jongens en meisjes die in de puberteit komen. Meisjes kunnen beide deze verzorging ook hun wenkbrauwen laten epileren.

 

 

-          Pedicure:

Verzorging van eelt, likdoorns, kalknagels, eeltpitten, ingegroeide nagels…

 

 

Lakken van de nagels.

 

French pedicure

 

 

Voetmassage

 

 

Plaatsen van nagels, tips en french manicure:

Plaatsen van gelnagels, tips of french op de echte nagels.

Bijwerken van gelnagels.

 

 

 

 

Ontharingen:

Alle epilaties van het ganse lichaam, wenkbrauwen, bovenlip, wangen, kin, benen, bikinilijn, brazilienne, armen, rug, buik, oksels, borstharen…

 

 Verven:

 

Wenkbrauwen en wimpers verven.

 

 

-          Wimperpermanent:

Krullen van wimpers.

 

 

 

Make-up:

Aangepast aan de morfologie van de huid.

 

 

 

Make-upadvies ongeveer 1u.